Vuohet

Vili

Vili on 10.3.2014 syntynyt harmaa-valkoinen rupukki. Luonteeltaan Vili on hyvin sosiaalinen ja lempeä, ja se ei voi koskaan saada rapsutuksista tarpeekseen. Vili on aina innokkaana esittelemässä taitojaan esteradalla tai temppujen muodossa. Vilin erikoisosaamisalueeseen kuuluu kärryn veto, mutta esteiden ylityskin onnistuu mallikkaasti. Jouluna Vili hoitaa joulupukin hommat.

img_7823

Lilli

Lilli on Vilin kaksoissisko. Luonteeltaan Lilli on veljeään hieman varovaisempi, mutta silti rohkea, kun rauhassa tutustuu. Lilli taitaa monenlaiset esteet agilityradalla, ja sen lempiesteisiin kuuluu lankku ja kaikenlaiset kiipeilyesteet. Agilityesteiden ilmestyessä näköpiiriin löytyy pieneen Lilliin paljon vauhtia.

img_7881

Nelson

Nelson on 3.1.2019 syntynyt rupukki. Nelson on luonteeltaan hyvin utelias ja innokas, mutta samalla rauhallinen mietiskelijä. Temppujen opettelu ja agilityesteiden ylitys on Nelsonista hirmu hauskaa ja se lähteekin aina innolla matkaan mukaan oli suuntana sitten agilitykenttä tai pitkä metsäretki.

IMG_4856

 

Leireillä myös mukana:

Sohvi

Sohvi on se vuohijengin ”pahis”, aina vähän metkuja mielessä ja niitä nuoremmille opettamassa. Sohvi on syntynyt meillä 10.11.2012. Intoa Sohvilta löytyy varsinkin kun edessä on esterata ja paljon nameja tiedossa. Luonteeltaan Sohvi on hiukan arvaamaton, mutta osaa kuitenkin hienosti käyttäytyä ihmisten kanssa metkuista huolimatta.

SONY DSC

Tytti

Tytti on syntynyt 16.10.2013 ja on ehdottomasti se vuohijengin ”Seikkailija Dora” joka seikkailee milloin missäkin metsäretkillä. Tytti on luonteeltaan hirmuisen innokas ja utelias. Agility on Tytistä ihan jees, mutta Tytti nauttii selvästi enemmän oikein pitkistä metsäretkistä, joilla saa seikkailla sisarusten kanssa pitkin metsiä.

dsc04400

Leireillä leiriläiset pääsevät halutessaan tutustumaan myös tilan muihin eläimiin:

Sónata

Sónata on 1993 syntynyt islanninhevonen. Sónata on äärimmäisen kiltti, ja touhukas tamma, joka nauttii suunnattomasti kun se pääsee lenkille metsään. Mahdollisuuksien mukaan Sónata toimii talutusratsuna leireillä halukkaille.

SONY DSC

Eemeli

Eemeli on 2004 syntynyt suomenhevonen. Eemeli on nimensä veroinen, hieman hassu hevonen, joka touhuaa mielellään kaikenlaista. Eemelillä pääsee myös kokeilemaan ratsastusta talutettuna kesän leireillä.

SONY DSC

Prinssi

Prinssi on 2012 syntynyt shetlanninponi. Prinssillä on pienestä koostaan huolimatta iso ego, ja luonnetta löytyy vaikka muille jakaa. Poni on hyvin vauhdikas ja innokas, mutta kuitenkin hirmuisen kiltti. Koulutuksen sujuessa suunnitelmien mukaan, kesällä leiriläiset pääsevät halutessaan Prinssin kärryjen kyytiin.

SONY DSC

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: