Leirit 2021

Viides leirikesä lähestyy hurjaa vauhtia, ja luvassa on paljon touhuntäyteisiä päiviä vuohien kanssa. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin leiriläiset!

Alkeisleiri 8.-10.6.   1 PAIKKA VAPAANA!

Leirillä pääset mm. hoitamaan vuohia, kokeilemaan vuohiagilityä, testaamaan agilityradan kokoamista, ylittämään maastoesteitä, oppimaan uutta vuohista sekä paljon muuta! Aikaisempaa vuohikokemusta ei tarvita. Hinta: 150€/hlö  

Vanhempi- lapsi leiri 11.-13.6.  Täynnä!

Tälle leirille ovat tervetulleita vanhemmat lapsiensa kanssa. Tälle leirille ei ole alaikärajaa, ja sen ohjelma on kevennetty, mutta huomioithan että leireillämme on yleensä 10- vuoden alaikäraja. Ohjelmassa leirillä on mm. vuohiagilityä, piknik vuohien kanssa, vuohien hoitoa, retki Neitvuorelle sekä muuta mukavaa leiripuuhaa! Uutuutena tällä leirillä ohjelmassa myös joogaa! Leiri sisältää joka päivä lempeää kehoa ja mieltä rauhoittavaa metsäjoogaa tai rentouttavaa Yin joogaa. Tunnit sopivat hyvin myös vasta-alkajille. Ohjaajana Virva Ertl, kokonaisvaltainen joogaohjaaja

Tämän leirin maksutiedot: Hinta yht 220€ (aikuinen+lapsi) josta varausmaksu 80€. Saman perheen lapset +80€/hlö. Hintaan sisältyy lounas, päiväkahvi ja päivällinen. Aamu- ja iltapalat omatoimisesti majoitusmökillä. 

Toiveleiri 2.-4.8.   TÄYNNÄ!

Tämä leiri on tarkoitettu jo vähintään yhdellä meidän leirillä olleelle. Leiriläiset pääsevät itse vaikuttamaan ja suunnittelemaan leirin sisältöä. Leirin alussa käydään toiveet läpi ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Toiveita voi myös lähettää jo ilmoittautumisen yhteydessä.  Hinta: 150€/hlö 

Kaikilla leireillä yhteistä: 

 • Leiri pidetään Mikkelin Anttolan maalaismaisemassa oikealla maatilalla (Leinun-tila). Leiri kestää kolme päivää, ja on tarkoitettu yli 10-vuotiaille lapsille (pois lukien vanhempi- lapsi leiri). 
 • Leireillä pääsee halutessaan hoitamaan tilan muitakin eläimiä (hevosia, kaneja, kissoja, kanat). 
 • Tarkemmat tiedot leiristä lähetämme sähköisessä leirikirjeessä, jonka lähetämme osallistujille hyvissä ajoin ennen leirin alkua. 
 • Leiriläisellä tulee olla oma tapaturmavakuutus. 
 • Leiriläiset voivat halutessaan yöpyä tilalla tai kotona. Kotona yöpyvien hinnasta vähennetään 20€. 
 • Leirit alkavat klo. 10.00 ja päättyvät klo. 15.00. 
 • Leirille otamme kuusi ensimmäistä ilmoittautunutta. Vähimmäis osallistujamäärä, jotta leiri toteutuu on kolme.  
 • Leireillä on täysihoito. (Huomaa erot perheleirin kohdalla) 
 • Kysy lisää ja ilmoittaudu sähköpostilla vilkkaatsorkat@outlook.com (Ilmoittautumisohjeet alapuolella) Leirille ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla lisätietoja ja ohjeita leiriä varten. 
 • Ilmoittautumiset viimeistään kuukausi ennen leirin alkua! 
 • Varausmaksu tulee olla maksettuna mahdollisimman nopeasti ilmoittautumisen jälkeen, viimeistään viikon kuluessa. 
 • Kerrothan ilmoittautuessasi nämä tiedot: 

Mille leirille olet tulossa: 

Leiriläisen nimi ja puhelinnumero: 

Huoltajan nimi ja puhelinnumero: 

Osoite: 

Leiriläisen syntymävuosi: 

Mahdolliset ruoka-aineallergiat: 

Yöpyminen (kotona vai leirillä): 

Aikaisempi vuohikokemus: 

Saako leiriläisestä julkaista kuvia tai videota yrityksen sosiaalisessa mediassa? 

Muuta huomioitavaa: 

%d bloggaajaa tykkää tästä: